Sla menu over
Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

In 1935 werd Slokker opgericht als familiebedrijf en dat is het vandaag de dag nog steeds. Niet alleen doordat de familie nog steeds aan het roer staat, maar ook door hoe we ons gedragen.

We zijn trots op wat we doen en bescheiden in hoe we dat uiten. We vinden het eigenlijk heel gewoon dat we onze elke dag weer inzetten om bijzondere projecten te ontwikkelen. We zijn gedreven om met onze projecten betekenis te geven aan de plek. Door nuchter en realistisch te blijven laten wij al vele generaties lang woonwensen uitkomen. Dat doen we met aandacht voor mens, dier en natuur. Goed voor elkaar! Slokker Vastgoed is onderdeel van de Slokker Groep. Wij opereren als zelfstandig ontwikkelaar en werken waar nodig met onze ‘zusjes’ van Slokker Bouwgroep of een van de beleggingsmaatschappijen.

Team Slokker Vastgoed

De Slokker Groep bestaat sinds 1935 en is een hecht familiebedrijf met ondertussen de derde generatie aan het roer. Innovatie loopt al decennialang als een rode draad door alle takken van de onderneming.

We ontwikkelen, bouwen en beleggen. De Slokker Groep bestaat uit Slokker Vastgoed, Slokker Bouwgroep, Slokker International en een aantal beleggingsmaatschappijen. De Groep is al bijna 90 jaar actief in de vastgoedmarkt en heeft vestigingen in Nederland, Canada en de Verenigde Staten.

Werken bij Slokker Vastgoed

Slokker Vastgoed heeft een vestiging in Huizen en Zwolle. Wil je werken in een klein en gedreven team en krijg je energie als je een stapje harder zet? Ben je nieuwsgierig en creatief en weet je dit te combineren met een gezonde dosis realiteitszin? Kom ons team dan versterken, zodat we ons samen kunnen inzetten om duurzame projecten te realiseren voor de toekomstige generatie.