Over ons

Elke dag maken wij het bijzondere gewoon. Dat blijkt uit de vele projecten die we hebben gerealiseerd. Én toch is elk project uniek.

Dat komt omdat wij ons verdiepen in de betekenis van de locatie en hier naar ontwikkelen. Daarmee maken we niet alleen de bewoners blij, maar alle betrokkenen. Benieuwd hoe we dat doen? Ontdek het zelf op onze projectpagina’s.

Team Slokker Vastgoed

De Slokker Groep bestaat sinds 1935 en is een hecht familiebedrijf met ondertussen de derde generatie aan het roer. Innovatie loopt al decennialang als een rode draad door alle takken van de onderneming.

We ontwikkelen, bouwen en beleggen. De Slokker Groep bestaat uit Slokker Vastgoed, Slokker Bouwgroep, Slokker International en een aantal beleggingsmaatschappijen. De Groep is al bijna 90 jaar actief in de vastgoedmarkt en heeft vestigingen in Nederland, Canada en de Verenigde Staten.

Werken bij Slokker Vastgoed

Slokker Vastgoed heeft een vestiging in Huizen en Zwolle. Wil je werken in een klein en gedreven team en krijg je energie als je een stapje harder zet? Ben je nieuwsgierig en creatief en weet je dit te combineren met een gezonde dosis realiteitszin? Kom ons team dan versterken, zodat we ons samen kunnen inzetten om duurzame projecten te realiseren voor de toekomstige generatie.

Bekijk vacatures