Commercieel manager (32-40 uur)

Zie jij kansen? Zie jij mogelijkheden een verouderd bedrijventerrein te laten verkleuren naar een duurzaam zorgcomplex, een natuur-inclusieve woonwijk of een circulaire studententoren; net waar op die plek behoefte aan is? Kan jij buiten de gebaande paden denken en ben je zowel commercieel als creatief? Ben jij een bruggenbouwer en heb je een goed netwerk waar je actief mee in contact staat? Als je ook nog vasthoudend en overtuigend bent, ben jij misschien wel dé dealmaker die Slokker Vastgoed zoekt in de nieuwe functie van:

Commercieel manager
(32-40 uur)

Met jouw ondernemerschap gaat Slokker Vastgoed succesvol projecten binnenhalen!

Aan jou de taak om onze vastgoedportefeuille uit te breiden. In deze veelzijdige job is geen dag hetzelfde. De ene dag houd jij je bezig met het op een strategische manier leads op te volgen en voer je zelfstandig onderhandelingen om te komen tot een concrete aankoop. De andere dag ben je bezig met het omzetten van jouw gecreëerde kansen in concrete planconcepten. Jij schat goed in en checkt of de concepten haalbaar zijn zowel financieel, commercieel, fiscaal, juridisch als technisch. Zodra het planconcept haalbaar is, draag je het project over aan een van de ontwikkelingsmanagers die het plan vervolgens verder uitwerkt en zorgt voor verkoop en realisatie.

Genoeg te doen dus en een uitdagende en spannende functie waarbij jouw inbreng op het gebied van kansen zien, conceptontwikkeling, innovatie en duurzaamheid wordt gewaardeerd. Je maakt onderdeel uit van het acquisitieteam (bestaande uit de directeur, adjunct directeur en commercieel medewerker) dat wekelijks samenkomt en besluiten neemt. Je rapporteert aan de adjunct directeur en ontvangt leiding van de directeur.

Jouw werkzaamheden zijn:

• Acquireren van commerciële posities voor projecten, zelfstandig voeren van onderhandelingen;
• Opstellen van planconcepten ;
• Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken (financieel, commercieel, fiscaal, juridisch en technisch);
• Algemeen ondersteunende werkzaamheden zoals het doen van onderzoek doen naar duurzame en innovatieve concepten, waaronder houtbouw en compact wonen, uitvoeren van marktonderzoek (waaronder onderzoek naar doelgroep en productmarktcombinaties);
• Het actief uitdragen van het merk Slokker Vastgoed;
• Onderhouden en uitbreiden van het netwerk, onder andere door het bezoeken van relevante netwerkbijeenkomsten binnen de regio waar Slokker Vastgoed actief is.

Wat wij van jou verwachten:

• Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding richting Bouwkunde, Vastgoedkunde of (Technische) Bedrijfskunde;
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Je bent zelfstandig, neemt graag het initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je bent commercieel en ondernemend;
• Je bent creatief en nieuwsgierig;
• Je hebt realiteitszin en een vooruitziende blik;
• Je hebt ervaring in conceptontwikkeling, innovatie en duurzaamheid;
• Je bent overtuigend en volhardend, een echte dealmaker;
• Je woont bij voorkeur in de brede omgeving van Huizen waar je ook al je netwerk hebt.

Wat jij van ons kunt verwachten:

• De mogelijkheid een stempel te drukken op de resultaten van Slokker Vastgoed;
• Een grote mate van verantwoordelijkheid, gekoppeld aan eveneens een grote mate van zelfstandigheid waardoor jouw ondernemerschap de ruimte krijgt.
• Een professionele en informele organisatie met korte lijnen en directe betrokkenheid van het team;
• De bij deze verantwoordelijke en uitdagende functie behoren passende arbeidsvoorwaarden.

Slokker Vastgoed

Slokker Vastgoed is specialist in het ontwikkelen van nieuwe leefomgevingen in de stad, het herbestemmen van bestaand vastgoed, het realiseren van nieuwe wijken aan de rand van de stad en het ontwikkelen van zorgwoningen. Slokker Vastgoed is onderdeel van de Slokker Groep. In 1935 werd Slokker opgericht als familiebedrijf en dat is het vandaag de dag nog steeds. Niet alleen doordat de familie nog steeds aan het roer staat, maar ook door hoe we ons gedragen. We zijn trots op wat we doen en bescheiden in hoe we dat uiten. We maken bijzondere, betekenisvolle plekken met aandacht voor elkaar; voor mens, buurt en natuur. Creativiteit en lef zijn verweven in onze nuchtere, realistische aanpak. Elke dag weer. Zo realiseren we al jarenlang bijzondere projecten.
Vanuit vestigingen in Huizen en Zwolle ontwikkelt Slokker Vastgoed risicodragende projecten in Nederland, waarbij het accent ligt op het segment woningbouw. Er worden zowel projecten in de koopsector als huursector – al dan niet voor de eigen beleggingsportefeuille – gerealiseerd. De vestiging in Huizen ontwikkelt in een klein en hecht team vooral projecten in de Randstad en de directe omgeving.

Heb jij interesse?
Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag jouw motivatie voorzien van een CV per e-mail op sv@slokkervastgoed.com. Voor vragen over de functie kun je bellen met Arjan de Vries, 06-10829467 (directeur Slokker Vastgoed vestiging Huizen). Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.